Blogs

Hier vind je berichten terug rondom het thema Rouw. Het drieluik: Herinneren, Aanvaarden, Leven. De blogs in de serie ‘Hoe doe je dat dan bij rouw’.
Maar ook berichten over mijn eigen verlies van mijn mams en mijn zus, mooie momenten waarin ik aan hen terug denk. En … die kleine momentjes waarin ik weer kan genieten van het leven.
Ik leer te leven met mijn verdriet, misschien kan ik jou daarmee steunen of inspireren!

Rouw- Een levensgrootte druppel van verdriet. Eén die nodig is maar waar je het liefst zonde doet - Traan en een Lach

Laat je tranen gaan

Mijn moeder huilde om alles. Een boek, film, een evenement. Nu heb ik respect daarvoor. Want juist je tranen kunnen laten gaan. is helpend.
Verder lezen
Omgaan met verlies - iedereen heeft daar een eigen rouwroute in te gaan

6 tips voor omgaan met verlies

Omgaan met verlies is lastig. Iemand verliezen doet pijn. We hebben allemaal de veerkracht om daar mee om te gaan. Deze 6 tips helpen je bij het omgaan met verlies.
Verder lezen
Rouwverwerking of verweven in het leven

Rouwverwerking: hoe verwerk je rouw?

Rouwverwerking – Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met rouw. Een vaak gestelde vraag is: Heb je het al verwerkt? Maar afval verwerk je, rouw niet. Rouw verweef je in je leven.
Verder lezen
Eenzaamheid - 1 ballon eenzaam in de lucht

Ben je eenzaam of alleen?

Wat is eenzaamheid? Wat betekent dat nu eigenlijk? Deze blog gaat over dat je alleen kunt zijn of je eenzaam kunt voelen. Er zit verschil in!
Verder lezen
Een kopje koffie. Een klein geluksmomentje. Even rust ervaen en ruimte voor jezelf. - Traan en een Lach

Een klein geluksmomentje

Wat kan ik daar van genieten. Even koffie drinken. Een klein geluksmomentje voor mezelf. Een moment van rust ervaren en ruimte voor mezelf.
Verder lezen
1 2 3