Contact

Wil je aan de slag met jouw rouw of juist met rouw op het werk? Wil je wat meer informatie over wat ik voor je kan betekenen? Of wellicht heb je een andere vraag?

Wil je gewoon kennis met me maken ...

Stuur me een berichtje

Neem contact met me op. Laat je gegevens hieronder achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Laat eventueel ook je telefoonnummer achter dan kan ik je nog sneller van dienst zijn.

Ik help je graag!

Rouwcoach Marinka de Groot - neem contact op voor rouwbegeleiding - Traan en een Lach

Meer contact gegevens

Traan en een Lach
Marinka de Groot
Delft
info@traaneneenlach.nl

KvK 77923855
BTW NL003264010B45

Volg Marinka ook via:

LinkedIn
Facebook
Pinterest

Traan en een Lach
Traan en een Lach is gevestigd in Delft. Je bent welkom voor individuele rouwbegeleiding, groepsbegeleiding en coaching rondom rouwverwerking onder andere in de regio's Delft, Delfgauw, Pijnacker, Zoetermeer, Den Hoorn, Schipluiden, Nootdorp, Rijswijk, Wateringen, Den Haag, Schiedam, Rotterdam, Leidschendam-Voorburg.
Voor begeleiding van organisaties bij omgaan met rouw en coaching rondom rouwverwerking van werknemers, vanuit de werkgever aangevraagd, hanteer ik een ander werkgebied. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.