Aanmelden workshop

Aanmelden Creatieve Workshops

Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor een workshop of rouwwandeling.

Algemene voorwaarden

Lees voor het versturen van je inschrijving de Algemene Voorwaarden even door. Inschrijving kan alleen door hiermee akkoord te gaan.

Betaling

Na inschrijving ontvang je een mail met verdere informatie en een factuur. Na betaling van de factuur is je inschrijving definitief en wordt je toegevoegd aan de deelnemerslijst.
Inschrijving is op volgorde van betaling.

Annulering

Bij onvoldoende deelnemers kan de workshop of de rouwwandeling geannuleerd worden. In dat geval wordt het volledige inschrijfgeld teruggestort.

Restitutie

  • Bij afmelding voor deelname binnen 14 dagen na inschrijving tot 2 weken vóór aanvang van de workshop/rouwwandeling wordt het inschrijfgeld volledig teruggestort.
  • Vanaf twee weken voor aanvang van de workshop of rouwwandeling wordt de helft van het volledige bedrag in rekening gebracht.
  • Vanaf één week voor aanvang van de workshop of rouwwandeling wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Aansprakelijkheid

Deelname aan een workshop of rouwwandeling is voor eigen risico. Traan en een Lach aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventueel letsel of schade, bijvoorbeeld verf- of inktvlekken op kleren of eventuele kosten voortvloeiende uit een tijdens de rouwwandeling opgelopen gekneusde enkel.