5x Creatief met Rouw

logo paars bloemetje. Het teken van Gitte - Traan en een Lach

Geef vorm aan rouw

Een betekenisvol verlies kan je van je sokken blazen. Diep van binnen raakt het verdriet je in je kern. Er zijn echter niet altijd woorden voor te vinden om uitdrukking te geven aan hoe je je voelt, welke gedachten door je hoofd gaan en welke emoties je ervaart.

Herken je dat? Ik ook!

Daarom is er nu deze mooie workshop van 5 sessies.

In deze workshop ga je aan de slag met 5 verschillende werkvormen. Op elke dag behandelen we een ander thema die te maken heeft met jouw verliesproces.
Aan de hand van verschillende materialen worden jouw gevoelens en gedachten zichtbaar. Op deze manier kan je vorm en betekenis geven aan dat wat aandacht mag krijgen.

Het gaat daarbij niet om dat het 'iets' wordt of hoe mooi. Het proces van het maken, het vormen en het verbeelden van datgene in jou wat zichtbaar wil worden, waaraan jij uitdrukking wil geven, is belangrijk.

"Soms schieten woorden te kort."

Kwasten
logo paars bloemetje. Het teken van Gitte - Traan en een Lach

5x Creatief met Rouw

Voor wie?
Deze workshop is voor diegene bedoeld die rouw ervaren en daar graag op een creatieve manier uiting aan willen geven. Je hoeft daarvoor niet zelf heel creatief te zijn. Het gaat om het maak-proces en niet dat het 'iets' wordt. De activiteit zelf is voor iedereen goed uit te voeren.

Werkvormen
Je gaat aan de slag met verschillende materialen en verschillende technieken als klei, verf, hout en draad.
Elke workshop zullen we weer aan de hand van een ander specifiek thema van verlies werken. De verschillende werkvormen kunnen helpen bij het proces van anders vorm geven aan je rouw door de ondersteunende, inzicht gevende en helende werking die van deze verschillende werkvormen uit gaan.

Omvang Workshop
5 dagdelen van 13:30 - 16:30 uur geven je inzicht in je proces, je gevoelens en je gedachten. (Inloop vanaf 13:15 uur)

Data
26 september, 10 en 31 oktober, 21 november en 12 december 2023.

Locatie
Nieuwe Plantage 28 te Delft

Investering
De kosten zijn € 325,- voor de serie van 5 workshops. Dit is inclusief koffie, thee, iets lekkers en uitleg over rouw en gebruikte materialen tijdens de 5 workshops.

Heb je behoefte aan één op één begeleiding of meer verdieping via het Online Rouwprogramma? Lees dan meer daarover op de pagina Persoonlijke Begeleiding.

Nieuwsbrief

Meer weten over rouw? Hoe je jouw rouwroute kunt gaan? Of hoe je om kunt gaan met rouw op het werk? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks inspiratie over meer energie krijgen, grip op het leven en handvatten om om te gaan met verlies.